Van hetzelfde genre:

Warcraft: The Beginning

Warcraft: The Beginning

Verhaal

De wereld van de Orcs is stervende. Om zijn volk te redden, roept de sjamaan Gul dan een krachtige magie op om een poort te openen tussen hun stervende wereld en de wereld van Azeroth. Voor hen een paradijs waar zwakke wezens wonen en rijp om ingenomen te worden.
Maar de magie van Gul dan blijkt niet voldoende te zijn om de hele Horde door de poort te sturen, maar enkel een kleine voorhoede. Immers, de magie die nodig is om de poort te openen, wordt gevoed door duizenden levens van gevangenen. De voorhoede gaat vooruit en zal genoeg krijgsgevangenen maken om de poort volledig te ontsluiten.
De mensen die deze dreiging tegemoet zien, mobiliseren zichzelf echter en vechten terug. Ondertussen ziet een van de leiders van de clans in dat de magie van hun sjamaan de reden is dat hun wereld vernietigd wordt en is bang dat deze nieuwe wereld dezelfde weg zal opgaan. Zijn enige kan om zijn volk te redden, is om een alliantie aan te gaan met de mensen tegen de machtige sjamaan. Maar aan beide kanten van de oorlog zitten verraders...

Stijl

Sword & Sorcery. Goede actie. Leuke CGR. De Orcs zijn mooi gemaakt, de decors zijn meeslepend.

Appreciatie

Leuke onderhoudende film.